FŐOLDAL SIKEREK KÖNYV KIS-AKADÉMIA AKADÉMIA EXTRÁK
06/30/664-28-17
27 év!
Több mint 
1.000 előadás!
Több mint 
10.000 
résztvevő!
Több mint
300 végzős 
a FALCON 
BRANDING 
PROGRAMON!
PROGRAM NAPTÁR

AZ ÉRTÉKESÍTÉS
KIHAGYOTT ALAPJAI

“Az értékesítők azok az emberek - legyenek azok direkt értékesítők, bolti eladók vagy akár felszolgálók - , akik egy cég termékeit vagy szolgáltatásait készpénzre váltják. Akár tetszik, akár nem, a cég bevétele gyakorlatilag az ő munkájuktól függ. És nincs Márkaépítés TÖKÉLETES ÉRTÉKESTÉS NÉLKÜL, mert egy Ismert, Sikeres és Népszerű Márka első lépésként onnan ismerhető fel, hogy ELAD!”

                                                                                        Lázár Csaba Mike


Mi a legnagyobb hiba ma az értékesítésben?
Miközben az értékesítők egyre több és több értékesítési módszert tanulnak meg, sokszor a hatékonyságuk mégsem tükrözi ezt.


Miért?Mert nem tanította meg nekik senki az ÉRTÉKESÍTÉS ALAPJAIT.A SOLD OUT - A Minden Eladva programon megtanítjuk az ALAPOKAT!


_______________________A két napos SOLD OUT

Értékesítési Tréning programja:
Első nap:

Elfogadás és Kapcsolat“A legtöbb üzlet már azelőtt meghiúsul, mielőtt az értékesítő a terméket vagy a szolgáltatást bemutathatta volna. A potenciális ügyfél már itt meghozta a döntését, ami az ALAPOK HIÁNYÁBAN nagyon sok esetben NEMLEGES.”Szinte biztosra vehetjük, hogy ha egy értékesítő nem rendelkezik a megfelelő kommunikációs alapokkal, aminek segítségével EL TUDJA FOGADTANI MAGÁT az ügyféllel, a teljes értékesítés kudarc lesz.Ugyanúgy össze fog dőlni, mint egy ház, aminek nem megfelelő az alapja. Az elején minden jól néz ki, aztán a végére csak romok maradnak, kifogások és ígéretek formájában.Ezért az első napon MEGALAPOZZUK AZ ÉRTÉKESÍTÉST, amit gyakorlatok formájában addig fogsz gyakorolni, amig a részeddé nem válik.Megtanulod és begyakorlod, hogy HOGYAN FOGADTASD EL MAGAD a Lehetséges Ügyféllel, hogyan építsd ki azt az alapot, amin keresztül valóban kommunikációba kerülhetsz vele.Az első nap elvégzése után egy hónapos gyakorló idő következik, amikor a résztvevők a mindennapi életben a gyakorlatban építik fel a másokkal való elfogadtatásukat. Az egy hónap letelte után a megfelelő gyakorlatot megszerezve kezdik a második napot!
Második nap:

A tökéletes értékesítés módszere“A legtöbb értékesítési módszerrel az a baj, hogy túlságosan bonyolult. Emiatt az azt használó értékesítő nem is igazán tud foglalkozni az Ügyféllel, mert teljes mértékben az általa használt módszerre koncentrál. ”A tréning második napjára megszerezted azt a képességet, hogy ki tudod építeni a hidat a Lehetséges Ügyfél felé. Nagyon találó a kifejezés, mert még mindig csak egy Lehetőségről beszélünk.Miután áll a kommunikációs híd, AZ ÜGYFÉL ELFOGADOTT TÉGED.Az elmélet, a gyakorlatok és az egy hónapig tartó gyakorlás után készen állsz rá, hogy megtanulj és begyakorolj egy olyan értékesítési módszert, ami ismét a részeddé fog válni.Nem kell majd gondolkodnod, hogy éppen hol tartasz, mit kell alkalmaznod.Lépésről lépésre fogod megtenni és begyakorolni a lépéseket.Képes leszel profin kezelni a kifogásokat.Végül elérkezel ahhoz a ponthoz amit úgy nevezünk: SOLD OUT: MINDEN ELADVA!Jelentkezz MOST!A SOLD OUT

Az Értékesítés Kihagyott Alapjai


Kétnapos Értékesítési Tréning ára:


90.000.- Ft + Áfa/fő


Időtartama:


Mindkét nap

10:00-tól 17:00-ig