FŐOLDAL FALCON BRANDING PROGRAM VÁLLALATI HATÉKONYSÁG PROGRAM
06/30/944-11-22
28 éve tréner 
és tanácsadó!

Több mint 
1.000 megtartott
előadás!

Több mint 
10.000 
résztvevő!
Program Naptár
A weblapomon nem folytatok semmiféle adatgyűjtést rólad. Nem működtetek hírlevél küldő rendszert, és nem építek adatbázist.

Vállalati Hatékonyság
Program


Kiknek szól?


A Vállalati Hatékonyság Program azoknak a vállalkozóknak, cégtulajdonosoknak és munkatársaiknak szól, akik már több munkatárssal dolgoznak, és szeretnék, ha a dolgok szervezettebben mennének, és a munkák kevesebb hibával gyorsabban és kevesebb idő alatt készüljenek el.


Mi a probléma forrása?


A probléma forrása, hogy a vállalkozások túlnyomó többségében nincs semmiféle szervezeti minta. A cégvezető saját maga irányít mindent, így nélkülözhetetlen az állandó jelenléte.


Ugyanakkor mivel nincs egy hatékony belső képzési rendszer, a betanított munkatársak is nélkülözhetetlenné válnak. Ezen kívül szinte lehetetlen megfelelő munkaerőt találni, akit hatékonyan be lehetne illeszteni a cégbe.Miért nem megoldás ebben az esetben a tréning?


Minden cég egyedi és személyreszabott kezelést igényel. Addig amig a cégvezető képezhető egy előadó által megtartott tréningekkel, addig a cég szervezése csak egyéni tanácsadással, konzultációval dolgozható ki.


Ugyanez igaz a munkatársak képzésére is. A munkatársak előadó általi képzése nem biztosítja a folyamatos program szerinti fejlődésüket, valamint mivel az újonnan érkezők nem vettek részt ezeken, a lemaradásuk behozhatatlanná válik.


Milyen részekből áll a Program?


- Tervezett Növekedés Modul


- Pénzügyi Modul


- Belső Képzési ModulMit javaslunk?


Feltétlenül kérj egy Ingyenes Cégelemzést, melynek során segítünk felismerni a céged jelenlegi állapotát, és mely után kidolgozzuk számodra azt a Személyreszabott Programot, melynek segítségével a Céged Irányítását Hatékonnyá és Professzionálíssá teheted.
Lázár Csaba honlapjainak a tárhelyet a wwh.hu biztosítja

Copyright Lázár Csaba 2018. Minden jog fenntartva!