FŐOLDAL SIKEREK KÖNYV és HANG KIS-AKADÉMIA FALCON AKADÉMIA MŰHELYEK
06/30/664-28-17
27 év!
Több mint 
1.000 előadás!
Több mint 
10.000 
résztvevő!
Több mint
300 végzős 
a FALCON 
BRANDING 
PROGRAMON!
PROGRAM NAPTÁR

Könyv és Hanganyag

Értékesítés és Márkaépítés Alapcsomag

A Könyv: Építs Te is Márkát, vagy legyél TE a Márka!

Egy könnyen olvasható könyv a hatékony Értékesítés Alapjáról: A Márkaépítésről!Néhány kérdés, amikre választ kapsz a könyvből:

- Mi is az a Márkaépítés, és hogyan kezdheted el?

- Hogyan biztosít nagyobb bevétel egy felépített Márka?

- Mi az igazi hosszútávú siker titka, és mi köze a Márkaépítéshez?

- Hogyan válasszunk nevet, és egy rossz név hogyan pecsételheti meg a sorsunkat?

- Mennyire kell ismertnek lenni?

- Mi is az az Image valójában, és hogyan alakítsuk?

- Mik azok az Image-téglák?

- Mi a márkaépítő legfőbb küldetése?

- Fontos-e szakértőnek lennünk, és ha igen, hogyan érjük el, hogy annak tartsanak bennünket?
Töltsd ki az alábbi nyomtatványt:

Nevem és e-mail címem megadásával hozzájárulok, hogy az LCS Branding Kft. megadott e-mail címemre hírlevelet küldjön,

valamint saját és partnerei üzleti ajánlataival felkeressen. Az "Elküldöm a rendelést" megnyomásával a felntieket jóváhagyom.


   Egyedülálló tartalom

   Máshol nem megtalálható tudás

   Különleges kemény borító

   Tartós cérnafűzött kötés

   Több mint 170 oldal Márkaépítés

   Azonnal használható tudás

   Könnyen olvasható és megérthető

   Szórakoztató

   Rengeteg példa

   Követhető receptek

   Különleges kedvezmény a FALCON BRANDING AKADÉMIÁRA


Egyedülálló - Tartalmas - Szórakoztató


Sokan tartják úgy, hogy a márkaépítéssel az a baj, hogy nincs olyan irodalom a témával kapcsolatban, ami közérthető lenne bárki számára, és ne lenne tele furcsa, érthetetlen szavakkal, kifejezésekkel.


Ráadásul nem feltétlenül adnak követhető receptet a SAJÁT MÁRKANÉV FELÉPÍTÉSÉHEZ


Szerencsére mindez már a múlté, hiszen megjelent az a könyv, ami bárki számára érthető, olvasmányos és szórakoztató módon vezet be a márkaépítés világába, és ad kézzelfogható módszereket a márkaépítéshez.


Több mint 170 oldalnyi tudás arról, hogy hogyan építheted fel a saját márkádat, melynek értéke pénzben nem kifejezhető.Olvasd el az első oldalt!

Kattints a jobb oldali képre!


Egyszerűen, érthetően és nagy szerénységgel megírt mű, ami használható és működő adatokat tanít, úgymond "rendet rak a fejedben" a márkaépítés területén.


Ilyen átlátható egyszerűségre csak az igazán profik képesek.


Sokat spórolhat bárkinek, aki igazán sikeres akar lenni egy adott tevékenységben, és rengeteg profitot hozhat a könyv anyagának átgondolt alkalmazása. Olyan "titkokat" árul el, amelyekért más tanácsadók hatalmas összegeket kapnak külföldön.


A könyv egyetlen, de megbocsájtandó "hibája", hogy Csaba miért csak most adta ki.


Nagyon remélem, hogy Üzleti főiskolákon és Egyetemeken is hamarosan a tananyag része lesz.


                                                                                                Helle Nóra

                                                                            Vezetői hatékonysági tanácsadó és tréner

                                                                                                                         


Nagyon hálás vagyok, hogy megírtad ezt a hiánypótló írást. Példaértékű szerkesztés, élvezetes példák, és azonnal használható alapos tudás van benne!


Őszinte szívvel gratulálok a könyv megírásához, és a minden bizonnyal növekvő eladási számhoz. Nagyon hasznosnak tartom a benne leírt tudást, és külön köszönet a briliáns példákért és az élvezetes stílusért!


A benne leírt adatokat alkalmazva biztos vagyok benne, hogy sikeresebb lehetek az életben és még jobb munkát végezhetek. Ez egy olyan könyv, amit mindenki azonnal használhat: ez a sikeres élet egyik kulcsa.


Még egyszer gratulálok hozzá, köszönöm a lehetőséget, hogy megrendelhettem és elolvashattam!


                                                                        Szabados Pál

                                                                  Személyi Tanácsadó


Először is különösen annak örülök, hogy a  legelsők között olvashattam el, hiszen biztos vagyok benne, hogy néhány hónapon belül bestseller lesz az üzleti könyvek kategóriájában.


Hiszen épp egy olyan témát dolgoz fel közérthető nyelven, amiről senki más nem írt eddig. Témája és stílusa miatt magasan kiemelkedik az átlagos és sokszor néha unalmas üzleti és egyéb önfejlesztő könyvek közül.


Viszont ez a könyv nem csak vállalkozóknak, hanem átlagos hétköznapi  embereknek is szól. Megmutatja hogyan lehetnek eredményesebbek az életben azáltal, ha kifejezésre juttatják saját egyéniségüket.


Engem azonban, mint kezdő fiatal vállalkozót elsősorban az üzleti oldala fogott meg leginkább. Hiszen mindig is csodálattal tekintettem azokra az embereket és cégekre akik a nulláról indulva egy hatalmas nemzetközileg ismert márkaneveket építettek fel (pl. Apple, Red Bull, BMW, KFC stb...)


Nekem ez az álmom hogy egyszer ugyanezt én is elérjem. A cél tehát már adott, s végre egy könyv amely leírja a HOGYAN-t.


És apropó ha már a céloknál tartunk:


A könyv egyik mellékhatása volt, hogy kitűztem célul, hogy nekem is meg kell majd tanulnom vitorlázni... :)                                                                                                                                            Pént ek Csaba

                                                                                                                                       PET.IA N.JPM  KFT

Vajon lehetséges-e felépíteni egy saját márkát, vagy akiknek sikerült, azoknak csupán szerencséjük volt?A Márkaépítés a Marketing csúcsa. Nélküle egy cég jövője bizonytalan, a dolgozók nem motiváltak, és a törzsvevőket a konkurencia könnyedén elcsábíthatja. A márkaépítés megtanulható!


Ehhez a szerencsének nem sok köze van. Vannak olyanok, akiknek nagyobb érzékük van hozzá és van akiknek kevesebb. Ezt a könyvet azért írtam, hogy mindenki magasabb szintre emelhesse tudását, és nagyobb sikereket tudjon elérni a segítségével.

Olvasói levél:


Vigyázat! EZ NEM EGY SZOKÁSOS MARKETING KÖNYV!


Röviden Lázár CSaba könyvében az van benne, ami az összes PR és MARKETING könyvből hiányzik!


1994-ben, amikor CSabával először találkoztam a legsikeresebb, leggazdagabb, és legfiatalabb ügyvezető ügyfelünk volt. Háza a baráti társaságunk központjává vált. Ezeken a napokon folyamatos tanácsokat adott nekem, hogyan lehetnék MÁRKA. 150 munkatársát hozta hozzánk képződni, és a nekik szolgáltatott képzések visszajelzéseként 3-4 éven belül MÁRKA lettem. 2001-ben, amikor Budapestre költöztem jött haza Los Angelesből, és CSaba tovább segített most már országos MÁRKÁ-vá válni. Visszatekintve a tanácsai nélkül nem jutottam volna 2014-hez: 350.000 ember elérve. 250.000 you tube letöltés, 700.000 klikk a weboldalamon. 32.000 eladott könyv, és az egyetlen értékesítési lezárási tréner, akinek sikeres FRANCHISE-a van Magyarországon, Szlovéniában, Szlovákiában, Csehországban. Meghódítottam Bulgáriát, és most Oroszországot ostromlom. CSaba könyvében viszont láttam azokat a mondatokat, amikkel piacvezető lettem. De leírva most állt össze fogalmi megértéssé. Hiába ha le van írva, akkor lehet olvasni . Gratulálok a könyvhöz, ha a könyv 5.000 Ft-ba kerül, akkor eddig nekem több tízezerszeres megtérülést hozott . Szóval bátran mondom: vedd meg!


                                Kasza Tamás, bestseller író, nemzetközi tréner, lezárási specialista

                                   A Szuperszonikus Lezárás az Értékesítésben c. könyv szerzője

oldal.jpg

Mennyire népszerű a könyv?


A könyv megjelenése óta eltelt rövid idő ellenére, hogy mára szerte Európában olvassák, és alkalmazzák a vállalkozók a benne levő különleges módszereket, hogy segítségével felépíthessék Cégük, Termékük vagy saját Személyük Márkáját. Figyelem! Második kiadás!

Egy könnyen olvasható, azonnali használható tudást adó könyv a Márkaépítésről!


A könyv ára belföldi vásárlás esetén 9.800.- Ft, külföldi vásárlás esetén 12.500.- Ft. A könyv Lázár CSaba rendezvényein személyes lehet megvásárolni. Ha nem szeretnél várni, írj a következő címre:

markaepites(kukac)lazarcsaba.hu

Olvasói levél:

Olvasói levél:


"Olvasás közben volt egy rész, ahol - ilyet még nem éreztem - az orromban bizsergett a sírás, a szemem meg nevetett... egyszerre!! )


Aztán nem tudtam eltenni! Mint valami regény, annyira fogott a könyv!


De itt nem a szövevényes sztori -mivel ez egy tankönyv -, hanemannyira érthető, logikus, és persze érdekel a téma. CSaba zseniálisan bontja le a témát, és nem hagy benne egy porszemnyi lehetőséget sem a meg nem értésre. Mindent elmagyaráz. Úgy visz végig, hogy mindent érts! Zseniális. Néha, pláne gyerekekkel én is ezt csinálom, de sose


voltam még a másik oldalon, hogy valaki nekem magyarázzon el valamit ennyire érthetően... és meg kell mondjam, élmény, egyszerűen nem akartam abbahagyni az olvasást!!


Nagyon értékes anyag. Most épp azon forgok, hogy kamatoztassam... Ja, még egy: Ahogy kézhez vettem ma a saját példányomat, benne a dedikálással, illetve a lap benne szintén aláírva...egy nagyon erős


szándékot éreztem, egy nagyon erős segítő szándékot.


Már mondtam a páromnak is, hogy mindenképpen olvassa el ő is!"


                                                                                                                                                 Ungvari​ IldiOlvasói levél:

"Épp a könyvedet olvasom, Balatonos sztori, lenézek balra és ott az egész Balaton!!!

Fogadd szeretettel ezt a képet, Neked dedikálva! A könyved megjátra Barcelonát, Milánót az elmúlt 3 napban. Csak 10 ezer m fölött olvasom, mert ennyire fontos anyag!"

Szász Gyula


Kereskedelmi forgalomban nem kapható!

A könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható, csak tőlünk tudod megvenni.

Rendeld meg most a következő e-mail címről: markaepites(kukac)lazarcsaba.hu