FŐOLDAL SIKEREK KÖNYV és HANG KIS-AKADÉMIA FALCON AKADÉMIA MŰHELYEK
06/30/664-28-17
27 év!
Több mint 
1.000 előadás!
Több mint 
10.000 
résztvevő!
Több mint
300 végzős 
a FALCON 
BRANDING 
PROGRAMON!
PROGRAM NAPTÁR

Értékesítési és Márkaépítés
VIP
Kis-Akadémia

Mit csinálunk?


- Összerakjuk és megalapozzuk a Márkád alapjait.

- Összerakjuk és megalapozzuk az Értékesítésed alapjait.

- Összerakjuk és megalapozzuk a Márkád internetes kommunikációját, amit be is gyakorolsz.

- Három hónapon keresztül napi szintű személyes tanácsadást kapsz a Márkád és az Értékesítésed felépítéséhez!Lázár Csaba honlapjainak a tárhelyet a wwh.hu biztosítja

Copyright Lázár Csaba 2017. Minden jog fenntartva!


Hogyan csináljuk?


A több mint 27 év alatt összegyűlt Értékeítési és Márkaépítési tapasztalatunk segítségével részletesen kielemezzük az ÉRTÉKESÍTÉSEDET, és SZEMÉLYES TANÁCSADÁSSAL segítünk lerakni az ALAPOKAT.


Ezt HÁROM NAP ALATT VÉGEZZÜK EL, három egymást követő hónapban.

Milyen anyagokat fogunk használni?


A Kis-Akadémián, ez alatt a különleges három nap alatt az ÉRTÉKESÍTÉS ÉS MÁRKAÉPÍTÉS ALAPCSOMAGBÓL dolgozunk. A 49.800.- Ft értékű Alapcsomagot ingyen adjuk a Kis-Akadémiához.


A Kis-Akadémia a legendás “Építs Te is Márkát vagy legyél TE a Márka” című könyvre épül, amit sokan a Márkaépítés ALAPKÖNYVÉNEK tartanak. A könyv tartalmazza a MÁRKAÉPÍTÉS 12 ALAPSZABÁLYÁT.


A három nap során feldogozzuk a könyvben található 12 pontot, mellyel megalapozzuk a saját Márkádat, és megmutatjuk, hogyan tudod ezzel a 12 lépéssel felépíteni és megtartani a VEVŐKBEN A BIZALMAT!

EZZEL MEGALAPOZZUK AZ ÉRTÉKESÍTÉSEDET!


A könyv mellett a legendás FALCON BRANDING TOUR MŰHELY több mint 16 órás hangfelvétele is része az anyagnak.Mekkorák a csoportok és miért?


Fontos számunkra, hogy megkapd a maximális személyes segítséget. Hogy minden személyes kérdésedre választ kapj, a Kis-Akadémia maximális létszáma 8 fő.Miért érdemes jelentkezned?


A felméréseink azt mutatják, hogy nagyon sokan tanultak az Értékesítést megalapozó Márkaépítésről, a gyakorlatban mégis kevesen csinálják.


Ennek oka, hogy az ALAPOK nincsenek meg.


Akik személyes tanácsadást kértek, ott ezeket a kihagyott alapokat a pótolni tudtuk, és ott rendszerint ORSZÁGOS MÁRKÁK épültek, és MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAK SZÜLETTEK.


A KIS-AKADÉMIÁN EZEKET AZ ALAPOKAT RAKJUK LE A MÁRKÁD SZÁMÁRA, ami után képes lehetsz hatékonyan alkalmazni a FALCON BRANDING AKADÉMIA magasabb szintű tudását.


És ezzel még nincs vége!


SZEMÉLYES TANÁCSADÁS HÁROM HÓNAPON KERESZTÜL MINDEN NAP!


A facebook-on létrehoztuk a VIP Kis-Akadémia titkos csoportot, amiben a benne levő tagok az Értékesítésükkel és a Márkaépítésükkel kapcsolatban kapnak személyreszabott napi tanácsokat. Ez a szolgáltatás része a VIP Kis-Akadémia három hónapos képzésének.


A VIP Kis-Akadémia ára
bevezető áron:
360.000.- Ft helyett
MOST CSAK 180.000.- Ft
a 49.800.- Ft-os hanganyaggal együtt!


Nem költség, hanem befektetés!


Ne maradj le róla, jelentkezz az Aprilis-Május-Június havi VIP Kis-Akadémiára!

Kattints IDE,
és küldd a jelentkezést
e-mailben!


Lázár Csaba honlapjainak a tárhelyet a wwh.hu biztosítja

Copyright Lázár Csaba 2017. Minden jog fenntartva!