FŐOLDAL FALCON BRANDING PROGRAM VÁLLALATI HATÉKONYSÁG PROGRAM
06/30/944-11-22
28 éve tréner 
és tanácsadó!

Több mint 
1.000 megtartott
előadás!

Több mint 
10.000 
résztvevő!
Program Naptár
A weblapomon nem folytatok semmiféle adatgyűjtést rólad. Nem működtetek hírlevél küldő rendszert, és nem építek adatbázist.

Kis-Akadémia
Személyes segítséggel 3 hónap alatt összerakjuk és megalapozzuk a saját Márkádat! A három hónap során szakértő segítséggel a gyakorlatban elkezdjük építeni a Márkádat.Kis-Akadémia:


Mit csinálunk?


- A Termékedre vagy a Szolgáltatásodra szabva letesszük a Márkád alapjait vagy ha kell kijavítjuk azt.

- Összerakjuk és megalapozzuk a Márkádat támogató Értékesítésed alapjait.

- Összerakjuk és megalapozzuk a Márkád internetes kommunikációját, amit be is gyakorolsz.

- Három hónapon keresztül napi szintű személyes tanácsadást kapsz a Márkád és az Értékesítésed felépítéséhez!


Hogyan csináljuk?


A több mint 27 év alatt összegyűlt Értékeítési és Márkaépítési tapasztalatunk segítségével részletesen kielemezzük az ÉRTÉKESÍTÉSEDET, és SZEMÉLYES TANÁCSADÁSSAL segítünk lerakni az ALAPOKAT.


Ezt HÁROM NAP ALATT VÉGEZZÜK EL, három egymást követő hónapban.


Milyen anyagokat fogunk használni?


A Kis-Akadémián, ez alatt a különleges három nap alatt az ÉRTÉKESÍTÉS ÉS MÁRKAÉPÍTÉS ALAPCSOMAGBÓL dolgozunk. A 49.800.- Ft értékű Alapcsomagot ingyen adjuk a Kis-Akadémiához.


A Kis-Akadémia a legendás “Építs Te is Márkát vagy legyél TE a Márka” című könyvre épül, amit sokan a Márkaépítés ALAPKÖNYVÉNEK tartanak. A könyv tartalmazza a MÁRKAÉPÍTÉS 12 ALAPSZABÁLYÁT.


A három nap során feldogozzuk a könyvben található 12 pontot, mellyel megalapozzuk a saját Márkádat, és megmutatjuk, hogyan tudod ezzel a 12 lépéssel felépíteni és megtartani a VEVŐKBEN A BIZALMAT!

EZZEL MEGALAPOZZUK AZ ÉRTÉKESÍTÉSEDET!


A könyv mellett a legendás FALCON BRANDING TOUR MŰHELY több mint 16 órás hangfelvétele is része az anyagnak!Mekkorák a Kis-Akadémia csoportok és miért?


Fontos számunkra, hogy megkapd a maximális személyes segítséget. Hogy minden személyes kérdésedre választ kapj, a Kis-Akadémia maximális létszáma 8 fő.


Miért érdemes jelentkezned?


A felméréseink azt mutatják, hogy nagyon sokan tanultak az Értékesítést megalapozó Márkaépítésről, a gyakorlatban mégis kevesen csinálják.


Ennek oka, hogy az ALAPOK nincsenek meg.


Akik személyes tanácsadást kértek, ott ezeket a kihagyott alapokat a pótolni tudtuk, és ott rendszerint ORSZÁGOS MÁRKÁK épültek, és MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAK SZÜLETTEK.


Hogy a tanácsadást mindenki számára elérhetővé tegyük, akiknek az induló vállalkozásuk miatt ez az összeg túl magas, a Kis-Akadémia a megoldás.


A KIS-AKADÉMIÁN UGYANEZEKET AZ ALAPOKAT RAKJUK LE A MÁRKÁD SZÁMÁRA, amivel elkezded felépíteni a Márkádat, és ami után képes lehetsz hatékonyan alkalmazni a FALCON BRANDING AKADÉMIA magasabb szintű tudását.
Miért érdemes MOST jelentkezned?


Mert az első alkalomra való megérkezésedig ajánljuk, hogy megnézd az összes FBTM utifilmet, és meghallgasd mind a négy FBTM konferencia nap hanganyagát, és ezzel az előképzettséggel érkezz meg.


A VIP Kis-Akadémia ára
bevezető áron:
360.000.- Ft helyett
MOST CSAK 180.000.- Ft
a 49.800.- Ft-os hanganyaggal együtt!


Október 1.
 2 szabad hely


A részletekről érdeklődj
a facebook-on itt:
Lázár Csaba honlapjainak a tárhelyet a wwh.hu biztosítja

Copyright Lázár Csaba 2017. Minden jog fenntartva!
Hogyan indult
a Kis-Akadémia?
Privát beszélgetés
Markó János
barátommal:
KÖNYV KIS-AKADÉMIA AKADÉMIA VIP KONFERENCIA