FŐOLDAL FALCON BRANDING PROGRAM VÁLLALATI HATÉKONYSÁG PROGRAM
06/30/944-11-22
28 éve tréner 
és tanácsadó!

Több mint 
1.000 megtartott
előadás!

Több mint 
10.000 
résztvevő!
Program Naptár
A weblapomon nem folytatok semmiféle adatgyűjtést rólad. Nem működtetek hírlevél küldő rendszert, és nem építek adatbázist.

VIP Coaching
és Tanácsadás
Személyes, személyre szabott programMit csinálunk?


Ebben a programban személyesen segítek a Partnereimnek elérni a KITŰZÖTT CÉLOKAT, akik ezáltal Ismert, Népszerű és Sikeres  Márkákat építenek!


Egy EXCLUSIVE Program a LEGJOBBAKNAK!
Mi a különbség a Tanácsadás és a Coaching között?Minden Bajnoknak kell egy jó edző, egy coach!


Mindenkinek, aki nagy célokra tör, szüksége van valakire, aki segít neki rajta maradni a célon. Valakire, aki hisz benne, a sikereiben. Önzetlenül, elfogultság nélkül segíti.


Megtalálhatjuk őket a Forma1-es sztárok mellett ugyanúgy, mint az üzleti életben. Ők a COACH-ok, az EDZŐK!


Ő, COACH, AZ EDZŐ. Az akihez bármikor fordulhatsz a bajban és akivel megoszthatod a sikereidet. Róla tudhatod, hogy az a feladata, hogy megcsináld mindazt ami a sikerhez szükséges.


Annak idején, mikor vízilabdáztam, edző nélkül egészen biztos, hogy szinte senki nem csinálta volna végig a napi gyilkos edzéseket. És amikor nem volt ott, a dolog hamar strandolássá változott.


Ugyanígy van ez az üzleti életben is. Ha nincs valaki, aki azért van melletted, hogy biztasson és célon tartson, az elszánt Márkaépítés hamar kényelmes vegetálássá válhat.


_________________________________


”Azért szeretek Csabával dolgozni, mert tényleges segítséget kapok, olyan használható,és megvalósítható ötleteket, amiket tényleg be tudok épteni a cégembe és az életembe, és valóban létrejön az amit szeretnék.

Lehet látni néhány hónap elteltével a megvalósult változásokat.

Amiket mond nekem reálisak, még ha néha nagy dolgok is azok, segít átmenni rajta és megvalósulnak.”


Cégtulajdonos

_________________________________Egy kivételesen jó edző, egy Coach, aki egyben mentor is!


KI AZ A MENTOR? A mentor szó annyit jelent: Tanácsadó szakember, aki tanácsaival segít valakinek az útja során. Eredetileg a görög Odüsszeusz tanácsadóját hívták így.Mennyi időt vesz igénybe a Coaching?


Partnereimmel, akiknek az edzője, azaz Coach-a, Tanácsadója és Mentora vagyok havonta 4 vagy 2x4 órát dolgozom.


Egy márka felépítése folyamatos, több éven keresztül végzett kitartó tevékenységet igényel.


Így velük egy éves szerződést kötök, melynek esetleges meghosszabbításáról az év lejárta után közösen döntünk. A coaching addig tart, amig el nem érjük a kitűzött célokat.Hol van a Coaching helyszíne?


Két lehetőség van arra, hogy Stratégiai Partnerként kapcsolatot tartsunk. Az egyik az online kapcsolattartás, és munka. Ilyenkor az interneten keresztük dolgozunk.


A másik lehetőség a Személyes találkozás. Ilyenkor a coaching során szintén különleges alkotói munka folyik, mely során közösen megteremtjük a Márka alapjait, majd annak építésébe fogunk. Ehhez nyugodt körülményekre van szükség, melyre a legalkalmasabb helyként Siófokon a Hotel Yacht Club-ot választottam, melynek ablakai a vitorlás kikötőre néznek.


_________________________________


”A Stratégiai Partnerség számomra a Falcon Akadémián tanultak sikeres alkalmazásának elengedhetetlen kiegészítője. Mindenkinek kell a nyomon követés, és a meg nem értett dolgok letisztázása, ez a Stratégiai Partnerség lényege. A Márkák nem pár hónap alatt, hanem évek alatt készülnek, tudatosulnak az emberekben, és válnak ismerté. Úgy gondolom, hogy az Én Márkámmal sem lesz ez másképp. Egy folyamat, amíg a MARCO COVER-re úgy gondolnak a világon, amelyik PROFESSZIONÁLIS PONYVA ÉPÍTMÉNYEKET tervez, és gyárt, ami BIZTONSÁGOSABB-FEJLESZTHETŐBB-ELÉRHETŐBB a piacon lévő versenytársainál! A stratégiai partnerségnek számomra óriási jelentősége van! Azon túl, hogy folyamatosan gyakorlom a Falcon Akadémia tananyagát, sokkal részletesebb képet kapok a Márkaépítésem teendőiről. Személyre, Márkára szabott információkat, és ötleteket kapok minden találkozáskor. S közben nem csak a céges Márka, hanem a személyes Márkám is épül. A változások, amiket az elmúlt 1év okozott a cégemben, mondhatnám, hogy megfizethetetlen!
Nyereségeim: felkészültebb, átgondoltabb, lendületesebb, hatékonyabb, kommunikatívabb, építőbb lettem!”


Cégtulajdonos

_________________________________


Van feltétele a VIP Coaching és Tanácsadásnak?


Ehhez a programhoz ajánlott, hogy a cég rendelkezzen éves 100 millió forintos árbevétellel, hogy a szervezet képes legyen az egyes lépéseket gyorsan megvalósítani.Érdekel a coaching, a tanácsadás de még nem döntöttél?


Vedd fel velem a kapcsolatot és kérj INGYENES MÁRKAELEMZÉST, és személyre szabott megoldást keresünk a problémádra.Díjak egy alkalomra:


2 óra: 180.000.- Ft + Áfa


4 óra: 290.000.- Ft + ÁfaKedvezmény: Egy éves szerződéssel egyéni megállapodás szerint


Külföldi jelentkezés esetén:


1 óra: 470.- Euro
A részletekről érdeklődj a facebook-on itt:


Lázár Csaba honlapjainak a tárhelyet a wwh.hu biztosítja

Copyright Lázár Csaba 2017. Minden jog fenntartva!
- Nincs időd várni?


- Szeretnéd, ha az egészet segítenék neked kidolgozni?


- Cégszervezési tanácsokra is szükséged van?

- Bizalmas, személyes segítséget szeretnél?


AKKOR EZ A TE PROGRAMOD!